Мені дуже подобається Оболонський район в Києві, хочу там орендувати квартиру. Скажіть скільки зараз коштує 2 або 3-кімнатна квартира? Бажано з ремонтом.
Отредактировано GouGou (2024-01-26 15:47:26)
Real Game Forum |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Real Game Forum » Таверна » Орендувати квартиру
Мені дуже подобається Оболонський район в Києві, хочу там орендувати квартиру. Скажіть скільки зараз коштує 2 або 3-кімнатна квартира? Бажано з ремонтом.
Отредактировано GouGou (2024-01-26 15:47:26)
О, Оболонь! Мій улюблений район в Києві, і я зрозумію, чому тобі там сподобалося. Якщо думаєш про оренду квартири, то це чудовий вибір! Я не можу надати точних цифр, оскільки ринок постійно змінюється, але, запропоную тобі зазирнути на сайт АН Маяк https://mayak.kiev.ua/objects/deal-type … trict/4947 там ти знайдеш великий вибір 2 і 3-кімнатних квартир в Оболонському районі, багато з яких вже з ремонтом. Із варіантів які мені сподобалися, на Івасюка за 700, затишна і світла.
Нехай це буде твоєю пошуковою світлиною, де ти зможеш знайти оптимальний варіант для себе. Не забувай також дивитися на те, як тобі подобається оточення, доступність інфраструктури та інше.
Вы здесь » Real Game Forum » Таверна » Орендувати квартиру