Real Game Forum

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Real Game Forum » Таверна » Цікавить ваша думка щодо цін Самсунг серії S в Фокстроті


Цікавить ваша думка щодо цін Самсунг серії S в Фокстроті

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! Мене цікавлять враження про ціни на телефони Самсунг серії S в магазині Фокстрот. Чув, що там можна знайти дуже вигідні пропозиції. Хто щось може розповісти про ціни та якість?

0

2

Я недавно придбав смартфон Samsung Galaxy S21 у Фокстроті. Ціна мене приємно здивувала, бо в порівнянні з іншими магазинами була найнижчою. Якість телефону також радує, все працює без нарікань.

0

3

Я нещодавно дивився асортимент телефонів Samsung у Фокстроті, і мені здалось, що ціни дещо завищені порівняно з іншими магазинами. Можливо, я просто не звернув уваги на акції або знижки, але загалом враження від цін трохи змішані.

0

4

Недавно я вирішив придбати новий смартфон і обрав модель Samsung Galaxy S24 SM-S921B https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/smar … ellow.html в кредит. Перш ніж здійснити покупку, я порівняв ціни в різних магазинах і зупинився на Фокстроті. Ціни в цьому магазині мене приємно здивували. Я зміг знайти потрібну модель за 37 999 грн в кредит від 3 800 грн в місяць.
Що стосується асортименту, то Фокстрот має великий вибір моделей Samsung серії S, але ціни можуть різнитися в залежності від конфігурації та додаткових функцій. Для мене важливим було мати потужний процесор, високоякісну камеру та достатньо великий дисплей, і цей смартфон задовольнив усі мої потреби.
Окрім того, важливим фактором для мене була можливість придбати телефон в кредит. Фокстрот надає таку можливість, що є дуже зручним, особливо якщо не хочеться відразу витрачати значну суму.
https://files.foxtrot.com.ua/PhotoNew/img_0_60_9867_0_1_hlnrpS_Small.webp

0


Вы здесь » Real Game Forum » Таверна » Цікавить ваша думка щодо цін Самсунг серії S в Фокстроті