Всім привіт. Мій старенький Lenovo вже здає позиції. Почав глючити, віснути. Прийшла пора його міняти на новий. Але який краще обрати, щоб можна було пограти в ігри та подивитися фільми, не знаю. Може ви мені щось порадите?
Який смартфон обрати?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-03-13 19:25:46
Доброго вечора. Да, смартфони Lenovo дещо слабкі по функціоналу, особливо ті, які були випущені роки три тому. Ви якщо хочете собі надійний, швидкий смартфон, я вам раджу купувати Samsung Galaxy S23 Plus. У мене такий самий. Працює відмінно.
Поделиться32023-03-13 19:27:16
Дякую вам за вашу пораду. Я чув про цю модель смартфонів. Але чомусь не придав тому уваги. Ви мені підкажете де такий можна придбати? Щоб магазин був перевіреним з доступними цінами. І розкажіть які ці смартфони в роботі?
Отредактировано R2D2 (2023-03-13 19:28:00)
Поделиться42023-03-13 19:32:19
Зараз багато де можна купити такі смартфони. Але не скрізь вони якісні і оригінальні. Якщо хочете купити собі дійсно якісний смартфон Samsung Galaxy S23 Plus https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … _s23_plus/ раджу вам звернутися до інтернет-магазину "Алло". Магазин перевірений, надійний. Вам ніколи тут не продадуть підролбку. У них вся техніка якісна, да і ціни завжди доступні. Про ці смартфони можу сказати тільки позитивно. Вони зроблені в сучасному чтилі, їх зручно тримати. Щодо функціоналу, у них достатньо пам'яті, яка дозволяє завантажувати різні додатки та ігри. Ви не пошкодуєте, що оберете собі саме цей смартфон.
Поделиться52023-07-08 07:27:31
Хочу поделиться контактами надежного интернет-магазина "СКАЙ", в котором я себе купил оригинальный айфон 14 про макс https://skay.ua/738-iphone-14-pro-max/. Его корпус сделан из нержавеющей стали, экран Ceramic Shield, более прочный, чем стекло любого смартфона. Инновационная 48-мегапиксельная камера позвояет делать снимки с потрясающей детализацией. Процессор A16 Bionic обеспечивает высокую производительность системы iOS 16. Стабильный надежный аппарат и для работы, и для развлечений. Рекомендую.