Real Game Forum

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Real Game Forum » Все стратегии » Полиграфия


Полиграфия

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Круглосуточный сервис оперативной печати есть исключительно тут https://www.24print.ua/ru/vydy-produkciyi/tsenniki
Всегда огромный выбор и дешевые цены! Всем рекомендую, качество всегда отличное, а печать очень оперативная!

0

2

Найкращий подарунок - горнята від PNG Studio!
Завжди гадаю над тим, як зробити подарунок найближчим особам особливим. Тепер це легко зробити, завітавши на сайт PNG Studio . Мої друзі були вражені оригінальністю та якістю друків на горнятах. Велике спасибі за вашу роботу!

0

3

Так, прочитал конечно, но остались вопросы, что тут сказать - надо гуглить

0

4

друзі якщо потрібна досі хороша і перевірена типографія в Києві то із власного досвіду хочу порадити замовляти друк   будь-якого формату та на будь-якому матеріалі Саме через типографію Спектра https://spectra.com.ua/ru.html яка в свій час не один раз нас виручила бо вже замовляли велику кількість матеріалів для офісу а також для власних потреб я тут замовляв друк і все завжди якісно та швидко

0

5

Створити футболку з власним принтом, замовити одяг з логотипом компанії, розробити партію крафт-пакетів для доставки їжі – усе це просто з компанією https://packotek.com.ua/. Ми працюємо на ринку друкарських послуг вже багато років. Пропонуємо друк на одязі як в одиничному екземплярі, так і готові до реалізації оптових замовлень.
Ми також постачаємо одяг. У нас є власний запас найпопулярніших моделей, що дозволяє виконувати замовлення в стислі терміни та адаптовувати пропозицію під вимоги клієнта. В каталозі ви знайдете повну пропозицію – від професійних прапорів до футболок, толстовок, кепок. Друк на футболках – це одне з найпоширеніших замовлень.

0


Вы здесь » Real Game Forum » Все стратегии » Полиграфия