Вітаю! У мене iPhone 14 Pro Max, і нещодавно виникли проблеми з екраном – з'явилися тріщини, а сенсор став повільно реагувати. Також акумулятор швидко розряджається, і телефон інколи вимикається на рівні 20-30% заряду. Хто стикався з подібними проблемами? Чи варто змінювати весь екран або достатньо замінити скло? І які поради щодо заміни батареї? Дуже важливо, щоб ремонт був якісним та з гарантією.
Сервісний центр Apple у Дніпрі
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-09-23 20:29:43
Привіт! У мене була схожа ситуація з iPhone – після падіння з'явилися тріщини на екрані, і сенсор почав погано працювати. Якщо сенсор перестав нормально реагувати або є проблеми із зображенням, скоріш за все, доведеться міняти весь дисплейний модуль. Заміна лише скла можлива, якщо екран і сенсор не пошкоджені. Щодо акумулятора – з часом він втрачає ємність через кількість циклів зарядки, тому його заміна може бути необхідною. Щоб перевірити стан батареї, можна зайти в налаштування і подивитися її стан. Якщо він нижче 80%, краще міняти.
Поделиться32024-09-23 20:39:17
Вітаю! У мене iPhone 14 Pro Max, і нещодавно виникли проблеми з екраном – з'явилися тріщини, а сенсор став повільно реагувати. Також акумулятор швидко розряджається, і телефон інколи вимикається на рівні 20-30% заряду. Хто стикався з подібними проблемами? Чи варто змінювати весь екран або достатньо замінити скло? І які поради щодо заміни батареї? Дуже важливо, щоб ремонт був якісним та з гарантією.
З огляду на ваші проблеми, рекомендую звернутися до професійного сервісного центру, де зможуть точно діагностувати несправності й запропонувати найкраще рішення. Наприклад, Сервісний центр Apple у Дніпрі проводить заміну дисплея, скла та акумулятора для iPhone 14 Pro Max, а також надають гарантію на виконані роботи. Вони займаються всіма видами ремонту, включаючи заміну заднього скла та відновлення після пошкоджень від вологи.